Hur mycket kan jag belasta Flowpillow?

Flowpillow är utvecklad i samarbete med elitidrottare. En av de målsättningar vi satte upp tillsammans var att kunna ta fram en kudde som ska tåla att belastas en hel del. Detta för att verkligen komma in djupt i muskelfibrer för en effektivare återhämtning.

Flowpillow klarar av ca 20-30 kg i tryck. Detta betyder att man inte kan sitta rakt upp och ner på den men dock klarar den av att liggas på när man fördelar trycket. Nedan demonstreras några av dessa användningsområden.